sunnuntai 19. helmikuuta 2012

JONNA HAKALA PUSNUS ♥ #1

okeoke aiheena on jonna, joka on ihana paras rakkai luotettavi söpöi ja muutenki vaa paras (: she's absolutely perfect ♥ c: eli siis hmm joo se auttaa mua aina ja se on oikeesti niin ihana asd en osaa kuvailla sitä sanoin ♥ sit se on tajukaunis !!



nonii eiks ookki kaunis hei 8)) ? on! 
vaik tää maailma kaatuis meijän ympäriltä, vaik tapahtus mitä, ni pitäisin käsiä sun ympärilläs, enkä antais tapahtua mitään pahaa vaa halaisin kovaa, ja sanoisin kuinka paljon rakastan. ja nää sanat tulee suoraa sydämest, äänest tunteide kuulet sen kulta ku tunnet sen sun sydämel. en oo menos luotas ikinä mihinkää, mitä ikinä vaatiskaa ni pidän puolias ainiaan. sä oot saanu uuden auringon nousemaa, ja sun läheisyytes saanu mut uskoo elämään uudestaa. en ois uskonu et löydän tytön sun kaltasen, keneen rakastun näin paljon, haluun jakaa kanssas kaiken ja voit luottaa siihen et oon rehellinen, rakastan sua aidosti, ja haluun kulkee kanssas loppuun asti. pitää kädestäs kiinni, kävellä vierelläs, nukahtaa viekkuus ja herätä viereltäs.
mä rakastan sua enemmän ku mitää, ja sun rakkautes on parast mitä mul on ollut ikinä. mitä enemmän sua opin tuntemaa ni sitä enemmän mä rakastan ja sydän on sun kokonaa, ja vaik kuolisin, ni sun lämmin kyynelees, saa takas palaamaan mut uudelleen ♥

I HEART YOU !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti